Nederlands English

Ons team

Mensgericht: Bij alles wat we doen, staat de mens centraal. Ons team begrijpt het belang van empathie, communicatie en de kracht van persoonlijke groei. We koesteren relaties, zowel met onze collega's als met onze klanten, en zijn toegewijd aan het welzijn van mensen.

Duurzaam: Duurzaamheid is geen trend voor ons; het is een levensstijl. Onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan zakelijke praktijken; het omvat onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de planeet en de toekomstige generaties. We streven ernaar om positieve verandering teweeg te brengen in alles wat we doen.

Betrouwbaar: Wanneer u met TurnerWoods samenwerkt, kunt u vertrouwen op de integriteit van ons team. We zijn er trots op dat we onze beloftes nakomen en dat we als betrouwbare partner mogen fungeren.

Deskundig: Ons team bestaat uit experts in hun vakgebied, met diepgaande kennis en ervaring die we graag met u delen. We zijn gedreven om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in onze industrieën en kennisgebieden, zodat we u de best mogelijke diensten kunnen bieden.

Samenwerking: Samenwerking is de sleutel tot ons succes. We geloven dat de beste resultaten worden bereikt wanneer we onze krachten bundelen en expertise delen. TurnerWoods is een plaats waar partnerschap wordt gewaardeerd en waar we gezamenlijk streven naar groei en innovatie.

Bij TurnerWoods is ons team meer dan de som der delen. We zijn een hechte gemeenschap van professionals die zich inzetten voor mensgerichte, duurzame, betrouwbare en samenwerkingsgerichte oplossingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en de toekomst vorm te geven met onze gezamenlijke inspanningen.

Welkom bij TurnerWoods.

Het team

Ron Serpenti

Algemeen directeur

Bedrijfsleiding en productontwikkeling

Wybe Braaksma

Partner & Strategie adviseur

Strategie ontwikkeling en Financiën

Chantal Zegers

Medewerker

Asset Management Consultant

Lienke Pet

Associate

Teamontwikkeling

Cathy Hoekstra

Associate

Timemanagement & Effectief werken

Jolie Gutteling

Associate

Burn-out preventie

Irma Huitink

Associate

Werving & Selectie, Outplacement