Nederlands English

Ons team

TurnerWoods is ontstaan vanuit de overtuiging dat er nog veel te ontwikkelen valt binnen onderhouds- en serviceorganisaties. We zien in de praktijk dat de volwassenheid en ontwikkeling van deze organisaties vaak op een ander niveau liggen dan men zich bewust is. Systemen sluiten niet altijd optimaal aan op processen en processen worden niet consequent gevolgd.

In een tijd waar duurzaamheid en krapte op de arbeidsmarkt centraal staan, zien wij kansen om efficiëntie te behalen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Bij TurnerWoods geloven we dat de synergie tussen geoptimaliseerde processen en aandacht voor het menselijke element essentieel is voor succesvolle onderhouds- en serviceorganisaties.

Onze missie is om samen te werken aan de transformatie van onderhouds- en serviceorganisaties. We begrijpen dat de uitdagingen complex zijn, maar we omarmen ze als kansen voor groei en verbetering. Door middel van onze expertise en toewijding begeleiden we organisaties naar een hoger niveau van efficiëntie, waarbij we niet alleen kijken naar technologische oplossingen, maar ook naar de menselijke factor.

Bij TurnerWoods zijn we gepassioneerd door de mogelijkheden die voor ons liggen. Samen streven we naar een toekomst waarin onderhouds- en serviceorganisaties niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar deze ook overtreffen. Laten we, samen, bouwen aan een duurzame, efficiënte en mensgerichte toekomst voor jouw organisatie.

Welkom bij TurnerWoods.

Het team

Ron Serpenti

Algemeen directeur

Programma- & projectmanagement

Chantal Zegers

Senior Consultant

Enterprise Asset Management

Lienke Pet

Senior Consultant

Organisatie-ontwikkeling