Nederlands English

Binnen TurnerWoods geloven we in de kracht van de mens. Door te werken met de beste mensen in hun vakgebied en verschillende disciplines met elkaar te combineren leren we van elkaar en behalen we betere resultaten. We streven ernaar om onze medewerkers vrijheid en verantwoordelijkheid te geven om optimaal te kunnen presteren en onderdeel te worden van onze organisatie.

Mogelijkheden

Associate Partner

Onze Associate Partners zijn zelfstandigen die indirect deel uitmaken van de organisatie. Als Associate Partner heb je inspraak in de ontwikkeling van TurnerWoods en deel je in de groei. Met onze Associate Partners creëren we groei door de kracht van de samenwerking en het combineren van expertises wat een voordeel is voor de Associate maar ook voor onze klanten.

Bundelen van krachten brengt je verder.

Lees meer

We organiseren activiteiten, trainingen en netwerkbijeenkomsten om ons netwerk te vergroten en jouw en onze kennis verder uit te breiden.

Profiel van de Associate Partner:

 • Expert op je vakgebied
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Bereidheid om kennisdrager binnen TurnerWoods te zijn
 • Bereidheid om TurnerWoods verder uit te bouwen

De Associate Partner maakt deel uit van de TurnerWoods ‘familie’ waardoor alleen niet meer alleen is.

Senior consultant

Wil je bij een bedrijf werken waar je verantwoordelijkheid krijgt, jouw ambities kunt waarmaken en mee kunt bouwen aan de groei van een heel tof bedrijf? Wil je onze klanten ondersteunen bij de ontwikkeling en groei van hun organisatie? Ben je analytisch, creatief, mensgericht, verbindend en ondernemend en past je kennis binnen één van de pijlers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Wat ga je doen?
Binnen de rol van Senior Consultant ondersteun je organisaties bij het ontwikkelen van hun bedrijfsvoering op basis van de visie van TurnerWoods.
Je begeleidt en adviseert organisaties in één van de pijlers; mens, organisatie, processen, systemen, data.

Met wie en bij wie ga je werken?
Uiteraard werk je met onze klanten die actief zijn in verschillende industrieën en sectoren binnen het bedrijfsleven. Je werkt al dan niet bij hen op locatie, bij ons op kantoor of vanuit huis. Je werkt samen met experts op jouw vakgebied maar ook uit andere vakgebieden.

Waar zijn wij naar op zoek?
We kijken vooral of je qua persoonlijkheid en ervaring een toevoeging bent aan ons team. Wat we graag terugzien in jouw cv:

 • Een HBO/ WO-opleiding of vergelijkbaar niveau, bij voorkeur bedrijfskunde of logistiek;
 • Ervaring in strategische-, tactische-, operationele-, verbetertrajecten;
 • Ervaring in minimaal één van de volgende gebieden: Mens, Organisatie, Processen, Systemen of Data;
 • Ervaring binnen minimaal één van de volgende bedrijfstakken productie, logistiek, inkoop of onderhoud;
 • Kennis van Coaching, Change Management, Operational Excellence, LEAN Six Sigma of ERP systemen is een pré;
 • Een teamspeler, verbindend, authentiek en ondernemend;
 • Analytisch vermogen en doelgericht denken;

Wat bieden we jou?
TurnerWoods is een jong bedrijf en zoekt dan ook gedreven mensen die het verschil maken bij klanten door wie ze zijn en wat ze doen. Daarnaast ben je betrokken bij het richting geven aan TurnerWoods en doet je inbreng ertoe. We zijn een open organisatie en anders dan anderen, waarbij er naast werk ook ruimte is voor ontwikkeling en gezelligheid.